Nettipokerin aloittaminen askel askeleelta - Ilmainen

1. RAHANSIIRTOMENETELMÄT
Lähes kaikki maanpälliset maksumenetelmät hyväksytään nykyään jokaisella itseään kunnioittavalla pelipaikalla. Jos ei onnistu, niin vaihda kohdetta. Kortit, nettilompakot ja verkkopankin tilisiirrot kuuluu jokaisen kasinon vaihtoehtoihin. Alla hyvät esimerkit niistä.

2. POKERIHUONEEN VALINTA
Aloittelijan on aina turvallista aloittaa nettipokeri jostain suurimmista pokerihuoneista joissa kaikki on tunnetusti 100% kunnossa

Älä jahtaa ylisuuria bonuksia surkeaan nettipokeriin sillä niissä voi olla pelaajia liian vähän (ylisuurilla bonuksilla kosiskellaan lisää pelaajia) ja he ovat luultavasti myös taitavia pelaajia. Suuresta bonuksesta ei juuri ole iloa kun pelikavereita ei löydy, tai jos löytyy, he ovat astetta kokeneempia kortinpelaajia.

Mieti myös haluatko pelata pelkästään nettipokeria vai haluatko välillä testailla vaikkapa ilmaisvedoista ja bingoa. Jos kaikki ilmaisuus kiinnostaa, käy vilkaisemassa luontaistuotteet

UNIBET (ilmainen 10€ uusille pelaajille) - BETSSON

Yllämainitut kuuluvat maailman suurimpiin, joten bonukset ovat hyviä ja pelaajia sekä turnauksia piisaa vuorokauden ympäri. Lisäksi molemmat toimivat Suomenkielellä ja kaikista löytyy myös tärkeä pokerikoulu aloittelijoille.

3. PELITILIN TEKEMINEN
Kun pokerihuone on valittuna, siirry sen etusivulle ja lataa pokeriohjelmisto koneellesi (joissain voi pelata nettipokeria suoraan selaimelta). Asenna se ja käynnistä. Seuraavaksi luo oikean rahan pelitili ja rekisteröi haluamasi rahansiirtomenetelmä kuten luottokortti tai tilisiirto. Seuraa ohjeita ja olet pian valmis pelipöytiin. Tässä vaiheessa pieni stoppi, ellet jo hallitsee kohtaa 4.

4. OPETTELE ENNEN PELAAMISTA
Yleisin virhe on syöksyä suoraan pöytiin pelaamaan. Opettele pelien säännöt ja lue vinkkejä miten missäkin tilanteessa kannattaa pelata.

Pokerihuoneiden pokerikoulut (nettipokerin aloittaminen ja oppiminen) eivät ole huono idea, sillä niissä oppii säännöt ja hieman yleisempien käytännön tilanteiden hahmottamista. Älä kuitenkaan harjoittele liiaksi leikkirahapöydissä, sillä niiden pelit eivät muistuta edes etäisesti oikean rahan pelejä. Suurin osa on siellä vain tappamassa aikaa, tai rahat hävinneenä ja peleistä on silloin tiukkuus kaukana. Tee halutessasi talletus ja siirry pöytiin pelaamaan.

5. PÖYTIIN PELAAMAAN
Oletettavasti tiedät tässä vaiheessa jo eri pokeripelien säännöt. Siirry siis peliaulaan ja valitse valikosta haluamasi peli. Tämän jälkeen voit järjestellä peli-ikkunan yläosasta pelit haluaamaasi järjestykseen. Voit lajitella pelit panoksien, pelimuodon, pelaajamäärien mukaan tai vaikkapa sen onko kyseessä Pot Limit, Limit tai No Limit pöytä. No Limit -Ei kattokorotusta, Pot Limit -Maksimikorotus on potin sen hetkinen koko, Limit -Korotuksella on raja (Blinds) valitessasi pöytää. Turnausvalikot toimivat samalle periaatteella

Iske pienimmistä pöydistä äläkä pyri isompiin pöytiin liian nopeasti sillä taso nousee panosten mukana selvästi. Jos juhlit pienissä pöydissä ja säntäät suoraan isompiin, voi juhlat olla nopeasti pulkassa. Pelaa rauhassa itsellesi ja pelityylillesi varma pohja. Näin vältät nopeat tappiot ja parhaimmillaan tulet pelaamaan voittavaa pokeria hamaan tappiin saakka.


Huom: Tarkista aina bonukset pelipaikan promootioista (promotions) ja sen kierrätysvaatimukset sekä muut peliehdot Terms and conditions-osiosta, sillä ne saattavat muuttua ennenkuin ehdimme ne päivittämään. Esittelyt ja suosittelut täällä perustuvat omiin kokemuksiimme