Mikä on Unibetin FAST POKER

Lähettänyt Kristof | 16.05 | , ,

KATSO MIKÄ IHME ON FAST POKER - Vauhtipokeria


 


KLIKKAA UNIBETILLE 
(Fast Poker + ilmainen 10e)

TOINEN 10€ nettipokeriin TÄSTÄ (Pokerihuone on normivauhtinen)

IDEA ON YKSINKERTAINEN

Lyö korttia pöydissä sillä erotuksella että pelikaverit vaihtuvat joka kädessä ja tempo on normaalista poiketen erittäin nopea. Tämä tarkoittaa että aivan perinteisen pokerin strategialla ei pärjää. Mietintä aikaa ei juurikaan ole ja käsiä pelataan vauhdilla.

Mukavaa vaihtelua tavalliseen odotteluun ja pokeripöydissä kyttäämiseen. Vaati totuttelua mutta on parhaimmillaan niin hubaa että sukat pyörii jaloissa (jos ehtii).

Vinkki: Sisäistä ilmaista nettipokeria ja opi vauhtipokerin alkeet 

PUOLESTA JA VASTAAN

Tästä uudistuksesta voi olla montaa mieltä puolesta ja vastaan. Ne jotka normaalisti kyllästyvät pokerin verkkaiseen menoon tai usean pöydän yhtäaikaiseen pelaamiseen, heiluttavat kannustuslippuja kovaa ja korkealta. Osan mielestä uudistus taas on (heille) turha ja sopii enimmäkseen viihdehakuiseen etsiskelyyn jossa opitaan hyvät rahavinkit , vain menettävät merkitystään. Tämä siitä syystä että vastustajien tarkkailu on mahdotonta sillä pöytiä saattaa olla jopa satoja ja siirrot pöydistä toisiin tapahtuvat pelaajille sattumanvaraisesti. Vihjeitä muiden pelaajien taidoista tai pelityyleistä on siis lähes mahdotonta hyödyntää.

Rakeback-diilien omistajat luonnollisesti kerryttävät Rakebackkiaan vauhdilla ja bonusten jahtaajat suorittavat vaadittuja käsimääriä tehokkaasti


RAHAPELIEN KOKEILEMINEN -Vailla vauhtia tai turhia kauhujaHuom: Tarkista aina bonukset pelipaikan promootioista (promotions) ja sen kierrätysvaatimukset sekä muut peliehdot Terms and conditions-osiosta, sillä ne saattavat muuttua ennenkuin ehdimme ne päivittämään. Esittelyt ja suosittelut täällä perustuvat omiin kokemuksiimme