Suosikkipeli GONZOS QUEST

Lähettänyt Kristof | 4.31 | ,

Yksi suosikkipeleistä Gonzo's Quest löytyy tästä

Gonzo ottaa hatkat laivasta ja suuntaa omin nokkinensa Etelä-Amerikan viidakoihin etsimään aarteita ja kultaa. Tie on pitkä ja tuskainen, mutta muhkeimmat potit korjaa aina rohkein.

PELAA SUOSIKKIA GONZOS QUEST
Huikean suosittu Gonzo's Quest on mielenkiintoinen ja hieman normaalista slot-peliautomaatista eroava tapaus. Pyörivien kelojen sijaan pelissä putoaa 3 viiden kiven vaakariviä kuvioituja temppelin seinäkiviä päällekkäin ja voittolinjalla olevat kivet räjähtävät jolloin tilalle putoaa uusia. Tämä toistuu niin kauan kun voittolinjoja ilmestyy ruudulle. Parhaimmillaan ketjureaktioita tulee useita jolloin jokainen peräkkäinen ketjureaktio nostaa voittosumman kertoimia ja pelaajan pulssia. Voittolinjoja on 20

Net Entertainmentin (NetEnt) kehittelemästä pelistä löytyy mm. jokeri ja bonuspeli. Koukuttavaa slottipelaamista 3D -tyyliin ja nettipeli on kieltämättä kaunis katsella. Äänimaailma on juuri niin muhkea kuin putoavilta jättimurikoilta voi odottaakin.

TUTUSTU MYÖS PELEIHIN:
Game Of Thrones Uutuuspeli -Peli suosituimmasta televisiosarjasta
The Lord Of The Rings -Suosikkipeli esittelyssä

Älä Missaa: 
Kokeile netin suosikkipelejä sillä ILMAISET RAHAPELIT on mukava kokeilla ilman penniäkään omaa rahaa. Hyödynnä muutkin edut ja pelaa kaikkea mahdollista ilman riskejä. Hieman enemmänkin voi jäädä silloin tällöin käpälään.


Huom: Tarkista aina bonukset pelipaikan promootioista (promotions) ja sen kierrätysvaatimukset sekä muut peliehdot Terms and conditions-osiosta, sillä ne saattavat muuttua ennenkuin ehdimme ne päivittämään. Esittelyt ja suosittelut täällä perustuvat omiin kokemuksiimme. Muista myös että "suomalaiset nettikasinot" on rekisteröity esimerkiksi Maltalle vaikka se muuten olisikin tehty juuri Suomea ja Suomalaisia varten