PIKAPOKERIT NETISSÄ VEDETÄÄN VAUHDILLA - NOPEAA LÄISKINTÄÄ

Lähes kaikki pokerihuoneet tarjoavat nykyään Pikapokeria, missä ei juurikaan jahkailla. Näissä voitetaan, tai hävitään yleensä nopeasti.

BLAZE POKER
Esittelyssä Betssonin Blaze Poker!
UNIBETILTÄ
Pikapokeri myös täältä
FREESPINIT SLOTTIPELEIHIN
Etene vauhdilla ilmaiseksi!
PARHAAT ILMAISKASINOT
Kun ei jaksa pelkkää Pikapokeria
 
Pikapokerista...
Blaze Pokerissa sen sijaan että liittyisit yksittäiseen pöytään tahkoamaan, tulet mukaan pelaajien keskittymään, tarkoittaen sitä että joka kerta kun nakkaat korttisi pöytään tai kun käsi on pelattu loppuun, kohtaat uudet vastustajat.

Sen lisäksi sinun ei tarvitse odottaa käden päättymistä tai sitä että on oman puheesi aika, voit luovuttaa korttisi missä vaiheessa tahansa ja milloin tahansa ja sinut siirretään toiseen pöytään. Tiedäthän jo mitä se tarkoittaa? Vähemmän odottelua ja enemmän toimintaa! Kaiva esille kykysi sisäistää rikastumiskeino nopeasti, sillä tämä peli ei ole netissä löysäilijöille! "Tulta munille"

Löydät Blazen pöydät pokeriaulan valikon vasemmalta puolelta. Liity yhteen tai useampaan pelaajien keskittymään klikkaamalla pöydällä olevaa ‘+1 button’ –painiketta ja anna palaa! Toivottavasti seisot vielä tolpillasi pölyn laskeuduttua taistelukentillä.


Vaatii kenties hieman totuttelua, mutta Blazeen tottumisen jälkeen, on normaalipöytiin vaikea palata ja hidastaa tempoa.

Mukana myös sujuva kännykkäpokeria voi kaikissa muodoissaan pelata missä vain, silloin kuin haluat. Katso missä voi pelata puhelimilla eli Nettipokeri Kännykällä on nykyään läsnä joka paikassa


Huom: Tarkista aina bonukset pelipaikan promootioista (promotions) ja sen kierrätysvaatimukset sekä muut peliehdot Terms and conditions-osiosta, sillä ne saattavat muuttua ennenkuin ehdimme ne päivittämään. Esittelyt ja suosittelut täällä perustuvat omiin kokemuksiimme