PIKAPOKERIT JOISSA VEDETÄÄN VAUHDILLA

Lähes kaikki pokerihuoneet tarjoavat nykyään pikapokerin, jossa ei juurikaan jahkailla, vaan pokeria pelataan vauhdilla. Näissä voitetaan, tai hävitään yleensä nopeasti.

BLAZE POKER
Esittelyssä Betssonin Blaze Poker!

UNIBETILTÄ
Pikapokeri myös täältä

FREESPINIT SLOTTIPELEIHIN
Etene vauhdilla ilmaiseksi!

Blaze Pokerissa sen sijaan että liittyisit yksittäiseen pöytään tahkoamaan, tulet mukaan pelaajien keskittymään, tarkoittaen sitä että joka kerta kun nakkaat korttisi pöytään tai kun käsi on pelattu loppuun, kohtaat uudet vastustajat.

Sen lisäksi sinun ei tarvitse odottaa käden päättymistä tai sitä että on oman puheesi aika, voit luovuttaa korttisi missä vaiheessa tahansa ja milloin tahansa ja sinut siirretään toiseen pöytään. Tiedäthän jo mitä se tarkoittaa? Vähemmän odottelua ja enemmän toimintaa! Voita, häviä tai kaiva esille kykysi sisäistää rikastumiskeino nopeasti, sillä tämä peli ei ole löysäilijöille! "Tulta munille"

Löydät Blazen pöydät pokeriaulan valikon vasemmalta puolelta. Liity yhteen tai useampaan pelaajien keskittymään klikkaamalla pöydällä olevaa ‘+1 button’ –painiketta ja anna palaa! Toivottavasti seisot vielä tolpillasi pölyn laskeuduttua taistelukentillä.


Vaatii kenties hieman totuttelua, mutta Blazeen tottumisen jälkeen, on normaalipöytiin vaikea palata ja hidastaa tempoa.

Betsson on casino josta löytyy kaikki pelit. Nettipokerin lisäksi voit lyödä vetoa, bingota ja vaikkapa pelata kenoa  

Mukana myös sujuva kännykkäpokeria voi kaikissa muodoissaan pelata missä vain, silloin kuin haluat. Katso missä voi pelata puhelimilla eli Nettipokeri Kännykällä on nykyään läsnä joka paikassa


Huom: Tarkista aina bonukset pelipaikan promootioista (promotions) ja sen kierrätysvaatimukset sekä muut peliehdot Terms and conditions-osiosta, sillä ne saattavat muuttua ennenkuin ehdimme ne päivittämään. Esittelyt ja suosittelut täällä perustuvat omiin kokemuksiimme