POOOM - ILMAISET POKERIVIHJEET NETISSÄ!

ILMAISET POKERIVIHJEET

BETSSON

Lähes 20 miljoonaa pelaajaa kertoo kaiken. Pokerivihjeet ja kynittäviä piisaa
POKERISALONKI
Ilmaiset 10€ pokeriin ja....
ILMAISET PELIKASINOT
...korttirinkeihin, nettibingot ilmaiseksi, sekä veikkaamishommiin!
ÄKKIRIKASTUMINEN
Hoituu netistä ihan puhtaalla tuurilla, jos se potkii persaukseen gunnolla. Sen voi hoitaa rahatta!

Alla muutamia varsin perusvihjeitä aloitteleville nettipokerinpelaajille. Tarkoitus ei ole kirjoittaa syvältä luotaavaa strategiaopasta nettipokerista vaan antaa pokerivihjeitä joilla alkuun pääseminen ja voittaminen on askeleen lähempänä. Ehkäpä näistä on hieman apua yleisimpien virheiden välttämiseksi pokeripöydissä
.
Pokerivihjeet Nettipokerista voittamiseen

1. Älä pelaa liikaa käsiä. Yleisimmin käytetty nappisi tulee olla Fold (luovuta). Tunnetuin virhe aloittelevien pelaajien keskuudessa on juuri yli-aktiivisuus. Siinä kun suurin osa käsistä pitäisi luovuttaa jo heti alussa, monet iskevät aivan liian monta kättä toivotaan toivotaan -periaatteella. Vaikka joskus huonolla kädellä pelaaminenkin onnistuu, niin pitkässä juoksussa häviö on varma. Nettipokeri on taitolaji, jossa hermojen hallinta ja maltti on valttia. Potista luopuminen on vaikeaa jos siihen on jo maksanut rahaa, mutta tämä taito on kuitenkin oleellista hallita.

2. Älä pelaile liian humalassa. Muutama saunaolut ei haittaa ketään, mutta esim. baari-illan jälkeen pelaaminen ei ole suositeltavaa. Varsinkin viikonloppuisin pokrut ovat täynnä humalassa melskaavia raha-automaatteja, joten vie mieluummin heiltä rahat olemalla itse skarppina.


3. Älä jahtaa outoja bonuksia, sillä pelaajamäärät eivät päätä huimaa ja saatat joutua odottelemaan kauankin peliseuraa pöytiin. Lisäksi turnaustarjonta voi olla vaatimatonta, joten näin suuresta bonuksesta ei ole juurikaan hyötyä loppupeleissä ja et saa rahoillesi tarpeeksi vastinetta. Suurimmat ovat syystäkin suuria ja heidän pokeribonukset ovat yleensä kookkaita ja pokeriturnauksia (myös freerolleja eli ilmaisia) järjestetään joka päivälle useita

4. Pidä hermot kurissa äläkä anna tunteiden ohjata peliäsi. Jos joudut häviöputkeen ja suoni alkaa pullistua ohimossa, pidä paussi. Älä yritä repiä hävittyjä rahoja takaisin nopeasti ja vihaisena. Suurimmat ja nopeimmat tappiot pöydissä tapahtuvat juuri hermojen menettämisen takia ja vaikka paussin pitäminen tuntuu vaikealta, on se oleellisen tärkeä kyky hyvien pokerinpelaajien keskuudessa. Esimerkiksi kun häviät suuren potin pöydässä, muut pelaajat ovat hyeenana paikalla kun seuraavia kortteja jaetaan.

5. Yksi tärkeimmistä pokerivihjeistä. AK (ässä/kalle) AA, KK,QQ,AJ,AQ kädet ovat hyviä, mutta on myös tajuttava, että niilläkin voi hävitä. Turhan usein näkee pelaajien roikkuvan esim. mustalla akkaparilla loppuun asti syytäen rahaa pöytään, vaikka pöydässä olisi 4 herttaa ja muut pelaajat lyövät kilpaa rahojaan keskelle. Panosta heti ennen floppia ja huonot kädet putoavat pois.

6. Seuraa toisia pelaajia pöydässä vaikka et olisikaan pelissä mukana. Vaikka vastapelaajan kasvoja ei näe, niin hyviä vihjeitä (tellejä) löytyy kyllä pokerissakin. Esimerkiksi arat pelaajat usein säikähtävät nokituksia ja luovuttavat hyvilläkin käsillä ja nokituksella yleensä estät vastapelurin korottamasta seuraavalla kierroksella. Jotkut pelaajat pelaavat vain ja ainoastaan jos he ovat todella vahvoilla. Arkoja pelaajia kannattaa myos hieman painostaa jo heti alussa. Saat yleensä varastettua aloituspanokset. Näitä vihjeitä kyllä sisäistää jokainen kunhan vain jaksaa tarkkailla.

7. Vaihtele pelityyliäsi välillä. Älä suotta anna vastustajalle avaimia voittamaan nettipokerista. Räpsi välillä agressiivisesti ja välillä todella tiukasti. Bluffaa vaikka yksi käsi minkä pääset lopussa näyttämään halvalla. Vastustaja ei saa otetta pelaajasta joka ei toimi kuin robotti ja on mahdollisesti aina kykenevä voittamaan. Korttisi pysyvät arvoituksena vastustajille.


8. Näissä on yleensä pokerikoulu joissa voit harjoitella pokerivihjeet ja pokeripöytien yleisimpiä tilanteita ilmaiseksi. Vältä kuitenkin leikkirahapöydissä pelaamista sillä niissä ei saa selkeää kuvaa oikealla rahalla pelattavasta pokerista. Kenelläkään ei ole panosta pelissä, joten ei ole syytä pelata loogisesti. Älä myöskään starttaa Fast Pokeria sillä vauhti on sitä luokkaa että taito lentää ikkunasta ulos.

9. Otaile pienistä pöydistä äläkä tuhlaa koko tilisi saldoa yhteen tapahtumaan. Tuo pöytään mukaan vain osa rahoistasi. Pelaa alussa pienten panoksien pöytiä rauhassa ja opettele omat vahvuutesi, ennen kuin lähdet isompien panoksien pöytään. Mieluiten niin, että kun sinusta tuntuu että olet valmis nostamaan tasoa, istu vielä lisää pikkupöydissä. Hyväksi pelaajaksi ei tulla yhdessä yössä.


10. Verovapaat. Yksi tärkeimmistä vinkeistä. Valitse yksi nettipokereista joka on rekisteröity ETA-alueelle ja näin et maksa veroja voitoistasi. Jos valitset toisin, saattaa verottaja napata voitoistasi tuntuvan siivun.

Jos olet vailla jotain muutakin ilmaista netistä kuin pokerivihjeet, katso osiomme mistä saa kaikkea ilman rahaa, kuten ilmaisia lahjakortteja. Säästät merkittäviä summia kun lappaat ostoskärryt täyteen kaikkea maksutonta.

ILMAISET POKERIVIHJEET - VOITTAMAAN KORTTIRINGEISSÄHuom: Tarkista aina bonukset pelipaikan promootioista (promotions) ja sen kierrätysvaatimukset sekä muut peliehdot Terms and conditions-osiosta, sillä ne saattavat muuttua ennenkuin ehdimme ne päivittämään. Esittelyt ja suosittelut täällä perustuvat omiin kokemuksiimme