Euteller -Tilisiirrot

Lähettänyt Kristof | 16.14 |

Mikä on Euteller?

Euteller on käytännössä välittäjä pankkitilisi ja pelitilisi välillä, kun haluat tehdä talletuksen pelitilillesi pokerihuoneelle tai kasinolle.
Euteller on uusi suomalainen ja erittäin kätevä työkalu siirrettäessä rahaa pelihuoneille

Mihin tyyliin se toimii?


Valittuasi pelipaikan ja tehtyäsi sinne tilin, mene kohtaan "tallettaminen", pelitililläsi. Valitse Euteller ja syötä talletuksesi määrä. Tämän jälkeen siirto suoritetaan loppuun oman verkkopankkisi tunnuksilla, kuten tehdään vaikkapa veikkauksen pelitilillä talletusta tehdessä. Tilisiirto on tehty ja raha on haluamassasi pelipaikassa

 
Mitä hyötyä siitä on?


Se helpottaa suomalaisten pelaavien elämää kummasti, sillä rahat liikkuvat pelitilille välittömästi ja suoraan omalta pankkitililtä ilman päiväkausien kynsienpureskelua.
Pelivarojen nostot hoituvat Eutellerilla samaa kaavaa noudattaen.

Maksaako rahan siirtäminen sen avulla?


Palvelu ottaa pienen välityspalkkion joka liikkuu 0,80€ ja 2,95€ välillä, riippuen siirrettävästä määrästä. Käytännössä se ei ole juuri mitään. Jollain heidänkin on toimintansa rahoitettava.


Onko siihen hankala rekisteröityä?


Ei todellakaan ole, sillä Euteller ei vaadi minkäänlaista rekisteröitymistä, kirjautumista tai tietojen luovuttamista
.

Mitkä pankit toimivat sen kanssa?


Tällähetkellä Nordea, Sampo, Aktia, Osuuspankki ja Ålandsbanken hyväksyvät Eutellerin rahansiirtovälineenä


Pamauta pokerihuoneet ilmaiseksi tutuksi
UNIBETIIN
Aina se toimii näinkin


Huom: Tarkista aina bonukset pelipaikan promootioista (promotions) ja sen kierrätysvaatimukset sekä muut peliehdot Terms and conditions-osiosta, sillä ne saattavat muuttua ennenkuin ehdimme ne päivittämään. Esittelyt ja suosittelut täällä perustuvat omiin kokemuksiimme