Yksi hienoista asioista online pokerissa on istua suosikkituolissasi, kotien mukavuuksien ympäröimänä ja sinun ei tarvitse edes pukeutua jos et tahdo. Ei tarvitse matkustaa kasinolle jonka pöytäpelit eivät vedä puoleensa. Etkä joudu maksamaan ylihinnoitellusta ruoasta ja juomasta tai antamaan tippiä jakajalle

Alla kovimmat Pokerimestat ilmaiseksi

Ilmainen 10€ pokrua ja voitot saa pitää. Järkevä paikka opetella nettipokeria on aina saa voita ilmaiset Rahapelit, eikä sekoilevissa leikkirahapöydissä

Kotona pelaamisessa on kuitenkin huonompiakin puolia, sinua ympäröi moni potentiaalinen häiriötekijä ja ne voivat vahingoittaa pelitilisi saldoa jos et ole varuillasi ja jatka niiden huomiotta jättämistä joka kerta kun kirjaudut pelaamaan pokeria.

Yksi internetin parhaista ilmaisista pokerioppaista kertoi tavoista joilla voit välttää häiriötekijät pelatessasi nettipokeria. Yksi näistä asioista oli omistaa tietokone joka on omistettu pokerille. Se tarkoittaa että kun olet ladannut haluamasi pokeriohjelman, sinun tulisi heittää roskakoriin kaikki mikä ei liity pokeriin, kuten internet-selaimet ja viestintäpalvelut.


Sinun tulisi myös sijoittaa tietokoneesi tai kannettavasi sille osalle taloa jossa ei kulje paljon ihmisiä, kuten ylimääräinen makuuhuone tai toimisto jos sinulla on sellainen. Tämä minimoi mahdollisuuden sille että joku kävelee ohi ja häiritsee sinua tai että häiriintyisit lähellä kuuluvista äänistä. Näissä vähän käytetyissä huoneissa ei yleensä ole myöskään televisioita, joka on plussaa.


Viimeisenä, suurin häiriötekijä jonka tulet kohtaamaan on edessäsi pokeripöydässä, ja se on chattilaatikko. Se saattaa välillä olla lystikästä seurata muiden valitusta epäonnesta, mutta se saattaa silti viedä keskittymisesi itse pelaamisesta ja keskittymisen menettäminen ei ole ikinä hyvä asia. Toinen vaara on että kirjoitat jotakin chattiboksiin ja annat vastustajillesi tietoa jota he muuten ei olisivat saaneet.


Pokerissa voittaminen on tarpeeksi vaikeata, erityisesti netissä, ilman että altistut ympäristön häiriöille. Näin on helpompi järjestää tulosta tahkoamalla pokeripöydissä ja rauhassa. Opettele kaikki loputkin vinkeet ja lyödä rahoiksi tästä. Käy hommiin.


Lue myös:

Pokerivihjeet aloittelijoille ja vältä turhat virheet pokeripöydissä.