Avaa tili Pelipaikkoihin - Saat ilmaisetuja jokaiseen 

Voit avata pelitilin niin moniin Pelipaikkoihin kuin haluat ja käyttää kaikki ilmaisedut. Hyppää kyytiin
HETI ALKUUN:
Näin saat mahdollisesti jakelussa olevat rahapalkinnot heti pelattavaksesi kun teet ilmaisen pelitilin ja se on täysin ilmaista. Omaa rahaa ei tarvitse pelitilin tekemiseen. Pelitilin avaaminen on tehty niin helpoksi että se onnistuu nykyään keneltä tahansa minuuteissa ja Suomenkielellä.

PELITILIT:
Pelitilin voi halutessa avata niin moniin paikkoihin kuin haluaa ja sen tekeminen ei voita yhtään mihinkään. Voit vertailla eri pelipaikkoihin keskenään ja suorittaa karsintaa.

ALOITUSBONUKSET:
Monissa jaetaan ilmaisetuja heti alkuunsa ja sinun tarvitsee vain avata ilmainen pelitili. Yleensä saat joko 5-20€ ilmaista pokerirahaa tai satoja ilmaispyöräytyksiä.

LISÄKSI
Uudet pelaajat saavat aina vähintään kaksinkertaisena ensimmäisen talletuksen, mikä tietää parhaimmillaan jopa satoja euroja ylimääräistä pelattavaa, heti pelipaikkoihin!

BONUKSET TALLETTAJILLE:
Voimassa olevan talletusbonuksen voi lunastaa sitten kun (jos) haluaa pelata oikealla rahalla ja tehdä talletuksen.

Pelitilin olemassaolo saattaa poikia pieniä mukavia yllätyksiä, eikä tilin luomisesta mitään haittaakaan ole. 

Tee siis tili heti useisiin Pelipaikkoihin ja käytä kaikki parhaat ilmaisedut hyväksesi ja ongi matkaan ilmaiset taskurahat onnekkaasti 

Tilin tekeminen kestää vain pari minuuttia!    Huom: Tarkista aina bonukset pelipaikan promootioista (promotions) ja sen kierrätysvaatimukset sekä muut peliehdot Terms and conditions-osiosta, sillä ne saattavat muuttua ennenkuin ehdimme ne päivittämään. Esittelyt ja suosittelut täällä perustuvat omiin kokemuksiimme