Deal! Beste Pokersider to winner. Aikansa pokerissa pelattuaan moni myös kiinnostuu oikeista peleistä ja mikäs sen mukavampaa kuin hakata korttia kasvotusten kaverin tai vihamiehen kanssa ja ottaa toden teolla mittaa pokeripöydässä...
 
MARIA
ILMAISTAVARAA -Säkkitolkulla sitä itseään!

Pokerisetti läjään hetkessä!

Listaamme tänne mistä voit esimerkiksi ottaa aidot Nevada Jacks pelimerkit

1. POKERSOURCE.COM

Suosittu pokeribonus-systeemi PokerSource on yrityas joka tarjoaa heidän kauttaan ilmaiseksi pokeriin liittyville pelaajille pisteitä pelaamisesta. Erittäin mielenkiintoinen pokerisivusto joka on jo tähän mennessä postittanut miljoonia lahjoja pelaajilleen. Pelattavaa (5-10€ yleensä) ja freespinit slottipeleihin ilman talletusta.Nettishop tarjoaa laadukkaat pokerisetit sen harrastajille. Valikoimista löytyy mm. Pokerset Deluxe. Pakkohankinta pokerinälkään. 

500kpl merkkejä, kaksi pakkaa pelikortteja, viisi noppaa, yksi dealer merkki, yksi Big Blind merkki, yksi Little Blind merkki ja alumiininen säilytyslaukku.

3. MULLETOI.COM
 

Mulletoi.com kampanjoi tylsää elämää vastaan ja onkin haalinut hyllyihinsä aimo valikoiman pokerisettejä ja pelivälineitä. Yksi mielenkiintoisimmista on ehdottomasti Casino Royale -setti.

-Setti koostuu puisesta kantolaukusta,
200:sta brändätystä pelimerkistä,
-Kahdesta erittäin laadukkaasta pelikorttipakasta (normaaleja kortteja leveämmät) ja Dealer buttonista.

Laadusta ei ole tingitty, joten setti on vimosen päälle kaikilta osin

Koklaa myös legendaariset

Tarjoamme kovimmat ja ainutlaatuiset liittymisbonarit alalla