Pokerivinkit ja Pokerikoulut - Harjoittele Pokerissa

Pokerikoulut on maksuttomia
Parhaat Pokerikoulut ja strategiasivustoja ilmestyy kuin sieniä sateella ympäri internettiä
 
UNIBET - Pokerschoool!!

Vaikka osa niistä on laadukkaita, suurin osa on joko vaikea löytää tai ne käsittelevät pokeria kehittyneempien pelaajien tarpeisiin. Aloittelijoillekin löytyy kyllä tietoa, mutta sen etsiminen sivustoilta saattaa olla hämmentävän vaikeaa ja epäselkeää. Kyse ei ole siitä etteikö sisältö olisi asiallista sillä usein se on, vaan siitä että täysin kokematon pelaaja on siltikin hieman hukassa kaikkien valikoiden ja artikkeleiden keskellä. Tähän auttaa ilmaiset pokerikoulut


Me suosittelemme harjoittelijoille seuraavaa:
Ennenkuin teet muuta, valitse tunnettu pokerihuone missä on pokerbonus, liity siihen ilmaiseksi.

Miksi?


Siksi, että suurimpien pokerihuoneiden pokerikoulut ovat yleensä erinomaisia juuri siinä, että ne opettavat perussäännöt ja tilanteet erittäin yksinkertaisessa ja selkeässä paketissa pelaajille. Niissä harjoittelija saa nopeasti käsityksen lähes kädestä pitäen mitenkä sitä pokeripöytien eri perustilanteissa tulee toimia ja miksi niin tapahtuu. Pokerihuoneet ovat hioneet pokerikoulut tehokkuudessa ja selkeydessä huippuunsa ja tässä heitä ovat auttaneet ammattilaiset jo vuosien ajan, joten ns. tuotekehittely on hioutunut hyvissä käsissä.

Oppimalla hyvät pokerin alkeet, lisätuloja voi päästä pöytiin keräilemään jo yllättävänkin nopeasti  

HUOM! Muista että mille tahansa pokerihuoneelle liittyminen (pelitilin tekeminen) on aina ilmaista eikä vaadi rahan tallettamista. Voit avata pelitilin niin monelle pokerihuoneelle kuin haluat ja keräillä mahdollisia ilmaisbonuksia! Sen jälkeen voit harjoitella pokerin alkeita taatusti laadukkaasti ja ilman turhia arvuutteluja. 


Kun perusopit ovat hallinnassa on helppo surffailla ympäri internettiä lisäoppien perässä tai vaikkapa parempia pokerihuoneita etsien, jos sen hetkinen ei tunnu hyvältä. Voit tietysti halutessasi jatkaa pelejä oikealla rahalla pokerikoulun jälkeen. PokerSchool opi eli learn!!