FAST POKERIIN Tarvitaan Turbopokeria


 


KLIKKAA UNIBETILLE Fast Poker + Ilmainen 10e
CASINOHUONE TOINEN 10€ nettipokeriin  - Tämä on normivauhtinen
ILMAISIA RAHAPELEJÄ -Vailla vauhtia tai turhia kauhuja

IDEA ON YKSINKERTAINEN

Lyö korttia pöydissä sillä erotuksella että pelikaverit vaihtuvat joka kädessä ja tempo on normaalista poiketen erittäin nopea. Tämä tarkoittaa että aivan perinteisen pokerin strategialla ei pärjää. Mietintä aikaa ei juurikaan ole ja käsiä pelataan vauhdilla.

Mukavaa vaihtelua tavalliseen odotteluun ja pokeripöydissä kyttäämiseen. Vaati totuttelua mutta on parhaimmillaan niin hubaa että sukat pyörii jaloissa (jos ehtii).

Vinkki: Sisäistä pokerihuoneet ilmaiseksi ja opi turbopokerin (erittäin nopea) alkeet: Joskus tarvitaan vauhtia

PUOLESTA JA VASTAAN

Tästä uudistuksesta voi olla montaa mieltä puolesta ja vastaan. Ne jotka normaalisti kyllästyvät pokerin verkkaiseen menoon tai usean pöydän yhtäaikaiseen läiskimiseen, heiluttavat kannustuslippuja kovaa ja korkealta. Osan mielestä uudistus taas on (heille) turha ja sopii enimmäkseen viihdehakuiseen etsiskelyyn jossa opitaan hyvät rahavinkit , vain menettävät merkitystään. Tämä siitä syystä että vastustajien tarkkailu on mahdotonta sillä pöytiä saattaa olla jopa satoja ja siirrot pöydistä toisiin tapahtuvat sattumanvaraisesti. Vihjeitä muiden pelaajien taidoista tai pelityyleistä on siis lähes mahdotonta hyödyntää.

Rakeback-diilien omistajat luonnollisesti kerryttävät Rakebackkiaan vauhdilla ja bonusten jahtaajat suorittavat vaadittuja käsimääriä tehokkaast


Huom: Tarkista aina bonukset pelipaikan promootioista (promotions) ja sen kierrätysvaatimukset sekä muut peliehdot Terms and conditions-osiosta, sillä ne saattavat muuttua ennenkuin ehdimme ne päivittämään. Esittelyt ja suosittelut täällä perustuvat omiin kokemuksiimme