IDEA ON YKSINKERTAINEN JA NETISTÄ

Lyö korttia pöydissä sillä erotuksella että vaihtuvat joka kädessä ja tempo on normaalista poiketen erittäin äkkiä. Tämä tarkoittaa että aivan perinteisen pokerin strategialla ei pärjää.

Ilmaiset Pokerihuoneet -Vailla vauhtia tai turhia kauhuja 

Vaihtelua tavalliseen odotteluun ja pokeripöydissä kyttäämiseen. Vaati totuttelua mutta on parhaimmillaan niin hubaa että sukat pyörii jaloissa (jos ehtii).

PUOLESTA JA VASTAAN

Tästä uudistuksesta voi olla montaa mieltä puolesta ja vastaan. Ne jotka normaalisti kyllästyvät pokerin verkkaiseen menoon tai usean pöydän yhtäaikaiseen läiskimiseen, heiluttavat kannustuslippuja kovaa ja korkealta. Osan mielestä uudistus taas on (heille) turha ja sopii enimmäkseen viihdehakuiseen etsiskelyyn jossa opitaan HYVÄT NETTIKILPAILUT , vain menettävät merkitystään. Tämä siitä syystä että vastustajien tarkkailu on mahdotonta sillä pöytiä saattaa olla jopa satoja ja siirrot pöydistä toisiin tapahtuvat sattumanvaraisesti.

Rakeback omistajat luonnollisesti kerryttävät Rakebackkiaan vauhdilla ja bonusten jahtaajat suorittavat vaadittuja käsimääriä tehokkaat - TURBOPOKERIT